Welkom op de website van de Christus Triumfatorkerk Welkom op de website van de Christus Triumfatorkerk

Onze kerk is gelegen in Den Haag, in het hart van de wijk Bezuidenhout. Op deze plek willen wij een open gemeente zijn met aandacht voor iedereen die in het Bezuidenhout woont, werkt of gewoon op ons pad komt.

Op deze site vindt u informatie over onze gemeente. Zo kunt u bijvoorbeeld lezen wie wij zijn en welke activiteiten we ontplooien. Ook van onze dominee’s vindt u hier de contactgegevens.

Vacature Predikant

De CTK is op zoek naar een aansprekende persoonlijkheid die ons kan inspireren in onze relatie met God en onze medemens. Hierbij gaat het zowel om onze persoonlijke individuele relatie met God als onze collectieve connectie met de Heer als gemeente. We zoeken een predikant die de relevantie van het Evangelie voor het hier en nu inzichtelijk maakt, niet alleen voor de zondag, maar voor de hele week. U vindt de volledige vacaturetekst, inclusief een profielschets op www.ctkerk.nl/vacatures.

Kerkdienst meeluisteren
Wilt u een kerkdienst mee-beluisteren? Dan kan dat live via internet vanaf zondagmorgen 9.50 uur of achteraf wanneer het u uitkomt.

Bezoek onze diensten
Wij nodigen u van harte uit om naast het lezen van deze site ook eens 'live' onze kerk te bezoeken. Immers de sfeer in onze gemeente, de hartelijkheid en de beleving van ons geloof, kunnen we niet via een website overdragen.

U bent van harte welkom!

Een video-impressie van de kerk:

Visie en Missie:

De Christus Triumfatorkerk is een gemeente die met haar beide benen in de wijk Bezuidenhout en Mariahoeve staat. Met deze zin begint ons beleidsplan 2015-2018. Nieuwsgierig geworden? U kunt meer lezen op de pagina: organisatie.

Informatie over het team van predikanten in de Protestantse Kerk in de Haagse Hout / Archipel vindt u op de contactpagina
  • Vacant (Chr. Triumfatorkerk)‚Äč
  • Corrie van Duinen (Duinzichtkerk)

Klik op de pagina CONTACT ook voor de gegevens van de predikanten van de Haagse Hout en Archipel.