Nieuwe indeling website Nieuwe indeling website

zondag 16-10-2016 | 17:50
Om de vindbaarheid van de informatie op onze website te vergroten is er onlangs door het kerkbestuur - op advies van de PR-commissie - gekozen voor een nieuwe structuur van de website. De belangrijkste wijzigingen zijn:

• Iets meer menu-items, maar minder items per menu (een plattere menustructuur);
  • De (agenda van de) kerkdiensten en het (terug)luisteren van de preek hebben een meer prominente plaats gekregen;
  • De website biedt nu een betere plaats voor nieuwsberichten uit/over de gemeente onder het kopje "Actueel"
  • Praktische informatie over de kerk en zaken rondom de diensten is nu te vinden onder het kopje "informatie";
  • Contactgegevens, ANBI-gegevens en de opzet van de organisatie staan nu samen onder het kopje "Over ons".
Mogelijk zal het even wennen zijn om de vertrouwde informatie op de nieuwe plaatsen ook terug te vinden. Heeft u vragen over de nieuwe structuur of over de nieuwe vindplaat van informatie, neem dan contact op met de webmaster van de site.