Startweekend 2017 Startweekend 2017

maandag 28-8-2017 | 19:20
Op zaterdagmiddag 16 september opent de CTK het nieuwe seizoen met de startzaterdag, op zondag 17 september vindt de startzondag plaats. Beide staan in het teken van het thema: ‘Welkom thuis’. Daarnaast willen we graag aansluiten bij de door de PKN in september georganiseerde ‘kerkproeverij’: we willen met elkaar proeven van en anderen iets laten proeven van ons thuis, de CTK. 

Op zondag geven we dit alles vorm met een laagdrempelige dienst met medewerking van Robin ten Hoopen als voorganger en een projectkoor o.l.v. Mirjam Busse. Daarbij is ook uw en jouw hulp nodig voor een bijzondere en gewaagde uitdaging: durf jij iemand uit te nodigen om mee te gaan naar de kerk en hem/haar van jouw traditie te laten proeven?

Op zaterdagmiddag organiseren we een proeverij van activiteiten voor jong en oud.  Aan de hand van verschillende workshops en spellen brengen we de middag door. Zo zijn er doorlopend diverse vormen van kliederkerk (verhalen, creatieve activiteiten en spellen) voor de kinderen (en volwassenen natuurlijk!), kan er geoefend worden voor het projectkoor op zondag (opgeven kan al bij Mirjam Busse), kun je proeven van een aantal talenten van gemeenteleden (om daarna zelf mee te doen), wordt er een kleine wijnproeverij georganiseerd en kun je ook spiritueel van het één en ander proeven. Tot slot valt er natuurlijk ook fysiek wat te proeven. Naast de traditionele BBQ vragen we een aantal gemeenteleden ons iets te laten proeven van hun kookkunsten. Meer informatie hierover volgt op 3 en 10 september na de kerkdienst. 

Datum
Reserveert u 16 september tussen 15-20 uur alvast? En denkt u ook aan de startzondag op 17 september 10.00 uur? We hopen u en jou die dagen in en rond de CTK te ontmoeten. 

Hans van Kooten, Chris van Wieren, Robin de Jong, Robin ten Hoopen
 

terug