Uitleg website menu Uitleg website menu

Met een nieuwe indeling van de website komen ook de eerste vragen over het gebruik. Met deze post wordt het website menu iets meer uitgelegd. Het belangrijkste om te onthouden is: alle kopjes zijn aanklikbaar!

Hoofdmenu's
De website heeft sinds deze week een nieuwe structuur. Alle informatie is de vinden onder 6 hoofdstukken, te weten:

• Welkom
  • Actueel
  • Kerkdiensten
  • Actief in de kerk
  • Informatie
  • Over ons
Welkom
Hier staat een welkomstwoord voor onze websitebezoekers en vind u een video-introductie van de gemeente.

Actueel
De laatste nieuwsberichten en aankondigingen staan hier. Als extra pagina's zijn hier de activiteitenagenda en de pagina "Beeld en Geluid" te vinden, waar we onze youtube video's plaatsen.

Kerkdiensten
Het hoofdkopje laat de agenda van de komende kerkdiensten zien en geeft informatie over de starttijden van de diensten en wie de voorganger is. Als extra pagina's vindt u hier het live luisteren en terugluisteren van kerkdiensten.

Actief in de kerk
Alle activiteiten die de Christus Triumfatorkerk naast de kerkdiensten organiseert zijn hier te vinden. Er is een onderverdeling naar 3 groepen te maken, namelijk "Verdieping 30", "Open Kerk Project" en "Overige activiteiten".

Informatie
Alle praktische informatie over de kerk, het gebouw, zaalverhuur en praktische informatie rondom de diensten is hier terug te vinden.

Over ons
Het laatste hoofdstuk van de website biedt informatie over het team van predikanten, de diakonie en de kerkelijke organisatie. Verder kunt u hier de bezoekgegevens vinden en bieden we informatie over de ANBI status van de kerk.